Virusul care vorbeşte cu tine pe Yahoo Messenger

Utilizatorii celebrului program de comunicare online Messenger au avut astăzi o mare surpriză: un virus care vorbeste cu utilizatorii.

Mulţi dintre cei care folosesc acest sistem de comunicare online au auzit despre riscurile la care se expun atunci cand dau click pe un link primit de la o persoană din lista de prieteni. De obicei, aceste "capcane", pot fi usor de recunoscut printre mesajele autentice, mai ales prin faptul ca îndeamnă insistent, printr-o singură replică, fara vreo motivaţie prealabilă, si de obicei in limba engleza, la accesarea unei pagini web.

Ei bine, iata ca tehnologia avansează si acum utilizatorii de Messenger sunt "infectaţi" cu un virus inteligent care comunică scriind cate o replică la replica dată de utilizator.

Iată "atacul":

Persoana 1 (virus): hey are you around? (buna, esti pe lângă calculator?)
Persoana 2 raspunde
Persoana 1: hahahaha, I'm in SHOCK right now.. (hahahahah.....sunt absolut socat)
Persoana 2 răspunde
Persoana 1: http://Freak*****esults.com - WOW use that real quick and tell me its not crazy (uite, da click aici si zi-mi daca nu ti se pare formidabil!)
Persoana 2 răspunde
Persoana 1: they are soooo right! lol what's it saying for you? (au atata dreptate! Ce rezultate ai primit?)
Persoana 2 răspunde
Persoana 1: plz u have to tell me, fill it out..I have to know if your results were as crazy as mine lol (Te rog, fa testul asta de aici. trebuie sa-mi spui ce raspunsuri ti-au iesit. Trebuie sa le comparam!)
Persoana 2 răspunde
Persoana 1: k (in regula)

Se pare că aceste mesaje false sunt trimise în timpul în care utilizatorul de drept nu se află online.

1 Pareri:

Shadow spunea...

il astept .....

Trimiteți un comentariu

Astept parerile voastre!!!