Bataie intre "paparude"!!!

                Astazi la scoala "nr. 9 Gigea nebunu" a mai avut loc o altercatie , de data asta intre 3 fete. Una din ele a injurat-o pe cealalta asa ca aceasta i-a dat o palma si asa s-au luat la bataie , o alta paparuda s-a bagat sa le desparta doar ca si-a luat si ea o palma peste ochii , asa ca a intrat si ea in bataie , sa-u ciufulit si-au dat palme au dat cu picioarele , in timp ce colegi radeau si se bucurau de spectacol ,deoarece, singuri care se baga de obicei sa-i desparta pe cei care se bat sunt eu si cu o fata dar de data asta nici unul din noi nu a fost la scoala , iar restul doar au aplaudat. Tot spectacolul s-a terminat atunci cand uneia din fete i sa facut rau si a pleat la baie acolo a ramas pana a gasit-o diriga care le-a certat pe cele 3 fete si i-a dat voie celei care i se facuse rau sa plece acasa.
               O alta faza tare a fost la ora de franceza cand un baiat a iesit afara fara sa ceara voie la nimeni , cand s-a intors profa i-a zis sa iasa afara si sa nu mai intre , baiatul s-a rugat putin de profesoara sa-l lase si daca a vazut ca profa nu il iarta si-a dat drumu la muzica si a iesit din clasa dansand cu muzica pornita , aceasta faza pe mine m-a lasat lat de ras.
                Cei care mai aveti si alte povestii in genul celei de mai sus lasati comm pe blog cu ID vostru si va caut eu , daca imi place povestea o sa apara pe blog ;)

3 Pareri:

Anonim spunea...

mda...nu este nimic neobisnuit in chestia asta......pt ca astea se bat in fiecare zii si apoi se impaca;))

Anonim spunea...

mda..poi cine stie ce se intampla la noi in clasa..numai noi:))..mie imi plac bataile astea:Xdefapt le ador:X:):D

Anonim spunea...

da sooper bataia eu am fst o victima colaterala ma lovit si valentina si adita :)) mijtoo ziua de azi mai putin la biologie q ma askultat

Trimiteți un comentariu

Astept parerile voastre!!!