O mica excursie!!!

            Duminica asta am fost in excursie pana la Bucuresti , scopul excursiei era teatru , dar noi am trecut si pe la mall , defapt mallul era singurul motiv pentru care am mers in excursie.
            Sa incepem cu inceputul. Drumul pana acolo a fost normal , am vorbit , am ras dar nimic special. Ajunsi la mall am inceput sa ne plimbam uimiti de tot ce vedeam , deoarece mai bine de jumate din noi nu au mai fost la mall iar eu cand am fost eram mic si nu mai tin minte mare lucru , dupa o plimbare prin mall , cu toti am fost sa vedem Alice in Tara Minunilor 3D , sincer sa fiu credeam ca va fi mult mai tare , dar tehnologia 3D nu m-a inpresionat chiar atat de tare , toti au spus ca cea mai tare parte a fost la sfarsit cand un fluture a zburat atat de aproape incat puteai sa-l atingi , acea parte a scos cel mai bine in evidenta tehnologia 3D. Dupa ce am iesit de la film cu totii am mers sa mancam ceva eu mi-am luat o pizza , o bere si un meniu KFC , dupa ce am si mancat , ceilalti s-au dus sa se mai plimbe  iar eu am ramas sa-mi iau o cafea.
            In jurul orei 6 am iesit de la mall si am plecat la teatru unde am vizionat piesaaa...aaa...a da Ludovic al II-lea , ba nu era Edward al III-lea  , oricum nu mai conteaza , ideea e ca piesa a fost fantastica si m-a lasat fara cuvinte , in prima parte am tras un pui de somn si am trimis mesaje la toate fetele care erau in sala de la mine din clasa cu mesajul "F...e-o baaa!!!" , dupa pauza am decis sa mai stau pe afara , defapt la a doua parte nu am intrat deloc , am stat intr-o alta sala impreuna cu niste fete si baieti de la scoala 5 , aici am facut galagie , am ras , m-am strambat in fata la camera si am facut si un mic striptis , tot in fata la camera. La intoarcere a fost o nebunie   totala , in spate la noi era cea mai mare galagie , eu impreuna cu alti 2 baieti si o fata pe care dabea i-am cunoscut am ras si am vorbit non-stop , la fel ca atunci cand am fost la olimpiada , mi-am facut noi prieteni , la fel de nebuni si obositori ca mine.
             Excursia a fost una reusita si toti ne-am distrat de minune.

1 Pareri:

Anonim spunea...

super

Trimiteți un comentariu

Astept parerile voastre!!!