Totul e pe dos!!!

                Se pare ca nimic nu mai e cum era odata , acum cand am ajuns in anul 2010 lumea a inebunit si toate sunt pe dos. Tin minte ca atunci cand eram mai mic bunicul si parintii imi spuneau cum e la scoala , imi povesteau tot timpul ca daca nu ascult o sa fiu batut de profesor , ca trebuie sa invat , sa scriu nu stiu cate pagini si altele , asa ca imi era din ce in ce mai frica de scoala dar am vazut ca scoala nu e deloc asa , au fost odata niste vremuri cand elevilor le era frica de profesori. Acele vremuri ,prin care au trecut parinti si bunici nostri ,  au apus si totul s-a schimbat nu ii mai e frica la elev de profesor ci invers profesorilor le e frica de elevi , deschid televizorul si vad aproape zilnic cate o astfel de stire sau deschid netu si gasesc sute de filmulete in care profesorii sunt batuti sau batjocoriti de elevi. 
                Acesta ar fi doar un exemplu cum ca lumea s-a intors pe dos un alt axemplu se refera si la animale. Stim cu toti , de la parinti probabil , ca vulpea mananca gaini , tin minte si acum acele povesti spuse de bunicu , dar azi am vazut o stire care spunea ca 4 gaini si un cocos au omarat o vulpe , e ca si cum am spune ca 4 tanci de gradinita l-au batut pe Doroftei. Sper sa va dati seama din ce am scris mai sus ca nimic nu mai e cum a fost si ca lumea s-a intors pe dos.

1 Pareri:

Anonim spunea...

imi place foarte mult acest blog tineo tot asa si acum in legatura cu aceasta postare TOTUL E PE DOS este foarte adevarat chiar am vazut si eu la stiri iar cea cu profesorii si elevi nu mai trebuie sa zic nimic ca stiti si voi cum este si care e adevarul altceva nu mai am de adaugat ma bucur ca mai sunt oameni in romania cu capul pe umeri bravo vali si mult noroc si succes in continuare

Trimiteți un comentariu

Astept parerile voastre!!!