Vine , vine primavara!!!

            Astazi natura m-a facut sa simt cu adevarat ca a venit primavara. In sfarsit dupa multe luni de iarna , frig si zapada , primavara a venit si toti suntem mai fericiti , mai plini de viata si ne simtim mai impliniti mai ales ca se apropie si Pastele sarbatoarea invieri Domnului.
            In aceasta dimineata nu m-am dus la scoala , scuza fiind acea ca mi-a fost rau , dar adevarul e ca nu am avut chef de scoala si am vrut sa lipsesc si eu o zi , deoarece , de cand sunt in clasa a opta nu am lipsit nici o zi. Stand acasa mama m-a trimis pana la farmacie sa cumpar niste buline pentru fratele meu iar pe drum un sentiment m-a patruns si ma simteam ca si cum as fi deja in vacanta , vara , caldura , distractie si fara teme , exact asa m-am simtit eu acum 30 de minute.
             Acum sincer sa fiu nu prea astept vacanta de vara prea mult , deoarece , odata cu venirea vacantei se termina scoala , iar pentru mine inseamna sfarsitul unor clipe cu care nu ma voi mai intalni nici odata , dar pana atunci vreu sa profit de aceasta primavara.0 Pareri:

Trimiteți un comentariu

Astept parerile voastre!!!