E chiar asa uimitoare!?!?!?

           Ori a inebunit lumea ori mi-am pierdut eu simtul muzicii , din doua trebuie sa fie una. Nu pot sa inteleg cum a ajuns melodia "Indianotech" , cantata deee.........defapt nu prea stiu cine canta in melodia asta , dar tot nu inteleg cum a ajuns atat de celebra. Recunosc ca e o melodie frumoasa , dar sa fim sinceri , videoclipul se petrece cam asa: la inceput sunt prezentati cei 4 , dupa incepe , cel cu fesu in cap de zici ca are prezervativ da din el de parca ar avea toate articulatiile rupte , fata acea danseaza cu acea esarfa in cap , iar cei 2 stau intr-o masina si dau din cap. Pe la sfarsit masina cu cei 2 se misca putin si ajunge in fata celui care daneaza , fata is vede de treaba ei iar pe cei 2 ai arata unu la platane si celalat lipit de perete dand in continuare din cap , uimitorul nostru dansator danseaza in continuare , daca aia se cheama dans.
              Nu vreau sa ma intelegeti gresit stiu ca videoclipul e frumos dar e foarte simplu iar melodia are 10 cuvinte diferite spuse de fata acea pe limba ei si in rest e doar mix-ul , stiam ca aceste genuri de muzica se asculta in cluburi si e mai mult un tip de muzica Underground , iar aceste genuri de muzica nu prea au ce sa caute la Tv , deoarece sunt opuse genurilor comerciale.
               Asta e parerea mea despre clipul "Indianotech" , iar pentru cei care nu cred ca videoclipul si melodia sunt asa cum am spus eu puteti sa le urmariti putin mai jos.


2 Pareri:

Stef spunea...

Asa ziceam si eu cand am terminat clasa a 8a..ca nu ma voi obisnui fara colegii mei si o sa-mi fie dor de ei, dar cu timpul ajungi sa-ti placa viata de liceu.Iti faci prieteni, cunosti alti oameni si ai parte de muulta distractie.
Nici eu nu inteleg de ce e atat de faimoasa melodia acesta..sincer nu-mi place deloc(de altfel ca majoritatea pieselor care-s prin topuri..)

Castiel spunea...

era sa adorm!! :D D :D

Trimiteți un comentariu

Astept parerile voastre!!!