Elevul profesor!!!

            Inca o zi plina la noi la scoala , cum deja stiti nimeni nu o prea suporta pe profa de tehnologie , ea e "oaia neagra" a scolii  , iar noi nu pierdem nici un moment sa o enervam.
             De data asta unul din baieti a intrecut orice nesimtire , dar asta e bine pentru ca ne-am mai distrat si noi , iar eu am ce sa scriu pe blog.
             Ora a inceput normal , profa a intrat in clasa noi faceam galagie , ea ne spunea ca ne pune 4 , unele fete ragaiau si faceau ca porcii , pardon ca scroafele , alt baiat urla prin clasa , nimic special. Dintr-o data cineva a aruncat cu o trusa de geometrie in profesoara , cum profa stie doar numele unui singur baiat si doar pe el da vina cand se intampla ceva si de data asta a dat vina pe el. Baiatul cum stia ca nu a facut nimic s-a ridicat in picioare si se plimba prin clasa revoltat fiind , deoarece , profa a zis ca-i pune 4. Dupa cateva minute de facut galagie , de urlat , de plimbat prin clasa , de amenintat ca se duce la minister si de cerut explicatii , baiatul a profitat de faptul ca profa s-a sculat de pe scaun si s-a asezat la catedra in locul profesorului , unde a stat cateva secunde bune. In acel moment noi eram terminati de ras.
             Toate astea s-au intamplat la scoala numaru 9 Fane Babanu (am schimbat numele din "Grigorie Analfabetu" in "Fane Babanu" acest nume are o oarecare "istorie" la noi in scoala).

5 Pareri:

Denis spunea...

:)) Super Tare :))

Fetita Junglei13 spunea...

Deci revin,s-a dus comentariul meu dintr-o greseala,muncesc sa scriu iar.
La scoala?!Crede-ma,faceam atatea nebunii la scoala,cu sau fara acorful profilor,dar mereu exista respectul.Aveam coleg in clasa,ce avea o trupa cu Steve de la El Negro,ne trezeam cantand hip hop in ora,ne jucam intre noi,faceam avioane.Faecam lucruri,pe care nu are rost sa le scriu (ideile nu sunt bine venite in cazul asta).Exemplu: un cojoc=al unuia,un elev,alt cojo=al meu.Elev ia cojocul unia si incearca sa-l intoarca pe dos,ala face urat,eu cedez cojocul meu => elev+cojoc= berbec,toata clasa rade,inclusiv profa,ce era o dura.Ieseam din ore si reintram,ca in pauza,multe faceam,astea sunt exemple mici,dar mereu exista respectul reciproc.Nu se arunca in profi,nu se jigneau in fata.

Castiel spunea...

si clasa mea era tembela da nici chiar asa!!! =))

WaLy spunea...

@Denis , ma bucur ca ti-a placut.
@Black Angel si @Fetita Junglei13 E o nebunie completa la noi la scoala , mai ales la ora de tehnologie unde i-au dat cu harita in cap , cu pixu in frunte si au mai aruncat si cu un mar si o trusa de geometrie dar nu au mai picat-o. Si multe alte dracii se intampla la noi la scoala , cat despre profa de tehnologie mai am 2 postari cu ea puse acum cateva luni.

Alexandra spunea...

:)) Ce va mai distrati :) Mi-e dor de zilele de scoala :)

Trimiteți un comentariu

Astept parerile voastre!!!