Imagini soc!!!

           Haideti sa va arat niste imagini care pe mine m-au uimit si m-au lasat fara cuvinte.
           Daca pe voi va sperie aceste imagini ganditi-va ca eu stau langa cimitir.
           In aceste imagini e prezentat modul in care sunt tratate cadavrele din penitenciare , dupa parerea mea bine le face , mai ducase dq.


9 Pareri:

Stef spunea...

Ce dragut...eu mancam...mi-a trecut pofta de mancare insa...
Nu mi se pare corect sa-i trateze asa..chiar daca sunt morti.

WaLy spunea...

@Stef Erai la masa???
Hai ca nu e chiar asa rau , cat despre ce ai spus eu cred ca totusi o merita.

X-tina spunea...

waw!o sa-i visez diseara!:((

Fatadepefaleză spunea...

De ce spui ca o merita?

WaLy spunea...

De ce spun ca o merita???
Pai...draga mea 90% la suta din acei puscariasi sunt acolo pentru ca au omarat pe cineva sau pentru viol , si pentru asemenea lucruri chiar asi merita soarta.

Fatadepefaleză spunea...

Da, ai sarit repede din bataia pustii :))
Gandeste-te, insa ca printre acele cadavre se pot afla si unele din ce a mai ramas, si anume restul de 10% inchisi spre exemplu pentru furt sau consum de droguri.
In plus, orice criminal/violator poate regreta ce a facut, indeajuns de mult incat sa fie iertat de All Mighty One.Si tot the All Mighty One ne invata sa ne iubim aproapele no matter the circumstances si sa intoarcem obrazul, in cazul in care suntem scuipati sau palmuiti[ma rog, ceva de genul].Noi de ce nu i-am ierta?
Imaginile alea sunt ingrozitoare si tin sa ne reaminteasca faptul ca suntem mai primitivi decat stramosii nostri care locuiau in pesteri si mancau carne cruda :)

WaLy spunea...

OK!!!
O parte ai dreptate , acele persoane care au intrat acolo pentru furt sau drogat , chiar nu merita , dar nu avem ce face.
Cat despre acele persoane care au intrat acolo pentru ucidere sau viol chair merita , oricat de mult ar regreta. Gandestete la acel tip care acum cativa ani a omorat o fetita de vreo 10 anisori , parintii fetiteii erau terminati , nici macar nu pot sa ma gandesc la asta , acel animal nu merita nici un fel de iertare si ca el sunt multi.

i0nw7z spunea...

nasol nu merita sa te comporti asa cu ei cu toate ca sunt moti ii trupul lor facut de dumnezeu nu facut de sefi puscariilor.

Anonim spunea...

este foarte usor sa judeci dar niciodata nu ne privim pe noi,aveti puteea sa iertati ca nu veti sti niciodata ce vi se poate intampla .si dupa cum vad imaginile nu cred ca sunt poze de la penitenciar pentru ca sunt tot felu de oameni.grasi ,sclabi .nu uitati ca suntem prea mici sa intelegem anumite probleme dar deschidetiva ochii

Trimiteți un comentariu

Astept parerile voastre!!!