Nu mai suport!!!

            M-am saturat de tara asta plina de nenorociti , nu e destul ca avem atatia care ne conduc si care ne fura??? trebuie sa-i mai suportam si pe nespalatii astia de tigani borati si imputiti. Discriminare??? Pai ce ba voi sunteti usi de biserica sau poate ca voi va considerati egali cu toata lumea , egali??? Hm...cand or zbura porcii si nici atunci.
            Nu stiti sa faceti nimic altceva decat sa furati si sa cersiti ,  putitni tigani se duc la munca si castiga un ban cinstit in rest nu stiti decat sa inselati si sa pacaliti omu , nu o-ti vrea acum si la conducerea tari??? Da chiar ca ar fi tare sa-l vedem pe domnul florin cioaba (intentionat am scris cu litere mici) ca presedinte al Romaniei. Cand o sa se intample asta eu imi leg un pietroi de gat si ma arunc in Dunare , dar pana atunci romii nostri nu vor sa mai fie discrimiati , cu alte cuvinte ei vor sa fure sa omoare sa insele sa faca poporul de ras , dar sa fie egali cu noi. Nu mai stiu sigur dar cred ca Italienii au fost cei care le-au dat bani ca sa plece ,  stiti ce au zis??? Este exact declaratia unei ciori imputite "Pai e bine asa luam banii mergem in tara ai mancam si ne intoarcem iar." exact asa a spus unul din acesti oameni ca sa nu-i fac animale. De ce credeti ca sunteti discriminati si vazuti cu ochi rai de toata lumea??? Pentru faptele voastre!!! Vreti respect???
                                                                 Omul mai intai sa merite si dupa sa vrea!!!

9 Pareri:

Anonim spunea...

bravo bine spus putini sunt cei cinstiti alti cum ai spus si tu ,,cu alte cuvinte ei vor sa fure sa omoare sa insele sa faca poporul de ras''si ei sa scape nepedepsiti asta inseamna pt ei sa fie egali ei sa faca tot ce vor chiar sa si omoare si vor sa nu fie inchisi

WaLy spunea...

Ms frate!!!
Ma bucur ca esti de acord cu mine ;)

Anonim spunea...

bv bine spus:X:X:X:X

Anonim spunea...

te-am adaugat si eu in blogroll :)

Miţă spunea...

Off topic: nu imi citeste feed-ul blogului tau, o sa te adaug imediat ce aceasta pb o sa fie remediata.

veverita spunea...

dragul meu,va trebui sa te obijnuiesti.eu traiesc printre ei,stau in ferentari,si mi-e sila de ei,nu-i mai suport:))dar ce sa le fac?hai sa ne facem noi oameni MARI si sa scoatem romania din kkt...altfel nu se poate.daca nu noi,cine?

WaLy spunea...

Mama , mi-e mila de tine sincer.
Dar credema ca nu avem cum sa scoatem Romania din kkt a intrat prea adanc , credema!!!

Fatadepefaleză spunea...

Se pare ca noi gandim la fel.Ma uit la ce ai scris tu...ma gandesc la ce am scris eu si imi spun:"Rai mai suntem!" :))

veverita spunea...

incercam si eu.stiu k suntem in kkt pana peste cap,dar voiam sa par optimista:))

Trimiteți un comentariu

Astept parerile voastre!!!