Oare...de ce???

             Stau si ma gandesc cum pot uni oameni sa renunte la viata lor , nimic pe lumea asta nu e mai presus decat viata si nimic nu ar trebuii sa te faca sa renunti la ea. Oricat de suparat ai fi , oricate probleme ai avea , oricat de mult te-ar fi ranit cineva nu merita sa renunti , mergi mai departe , uita de tot , zambeste si bucurate de viata. De ce sa renunti la acele zile cu soare??? De ce sa renunti la zambetul celor dragi??? De ce??? sau mai bine spus ; Pentru ce???  Pentru ca te-a parasit??? Pentru ca nu ai ce are vecinul??? Pentru ca nu mai poti??? Astea sunt scuze daca nu continui sa lupti esti lasi. Mai rau e ca de obicei cei care renunta sunt cei la care nu te astepti , cei care au tot ce-s doresc si care nu duc lipsa de nimic. Un caz asemanator am gasit azi. O tanara care urma sa faca 22 de ani , studenta la 2 facultati si cu o cariera de manechin in fata a fost gasita spanzurata de catre rude , fata seamana uimitor de bine cu Angelina Jolie fiindui sosia din Romania. O fata careia nu-i lipsea nimic , alti sunt mult mai amarati si nu recurg la astfel de gesturi.
              O viata ai , profita de asta si nu o risipi , bucurate de fiecare minut , deoarece , poate fi ultimul , de multe ori Dumnezeu ai ia la el pe cei dragi prea tarziu si nu putem face nimic ca sa oprim asta. Nu uita sa zambesti tot timpul si sa te bucuri de orice , de soare , de flori , de fluturi , de zapada , de ploaie , de cer , de mare , de munti , de iarba , de natura , de viata.
                                                                             TRAIESTE CLIPA!!!

21 Pareri:

kessu(n) spunea...

sal sa sti ca mi-am facut un blog nou http://kesu15.blogspot.com sa sti ca al tau e tare si stiu ca m-am dat mare scz. sincer scz o sa iti fac reclama pe blogu meu

semnat
kessu(alx_kessu2010)

WaLy spunea...

Doamneeeeeeeee cu prosti tai!!!
Te iert ma.

Stef spunea...

Ai dreptate in ceea ce spui, dar sa stii ca de multe ori aparentele inseala.Faptul ca cineva are tot ce-si doreste din punct de vedere material nu-l poate face neaparat fericit.Oamenii sunt mult mai mult decat ceea ce par.Pentru unii lucrurile care altora li se par neinsemnate ii dor mai tare.Nu toti sunt la fel de puternici...
Persoanele care ajung in starile acestea trebuie intelese si mai apoi ajutate.

Anonim spunea...

Imi place tare mult cum gandesti. Ai redactat un articol tare interesant; bine ar fi ca toti tinerii sa gandeasca la fel ca tine. Tine-o tot asa ! Felicitari !

WaLy spunea...

Asa e Stef doar ca pe acea fata nu avea nimeni cum sa o ajute deoarece nu a cerut ajutorul si nimeni nu stie de ce a facut asta.
Adevarul e ca multa lume discuta cu ei insas si de multe ori as da sfaturi gresite.

WaLy spunea...

Ms mult Anonime!!!
Inseaman foarte mult pentru mine aceste commuri , defapt si faptul ca lumea citeste ce scriu inseaman mult.

Beatriz. spunea...

Sa stii ca ai dreptate. Adica exista pe lumea asta oameni bolnavi care ar face orice pentru a mai trai, iar altii isi iau vietile. Asta dovedeste faptul ca aia care recurg la asa ceva sunt putin prosti. Dar ma rog...e treaba lor. Hotararile lor. Nu se gandesc nici macar la ce lasa in urma, prieteni si rude indurerate, care poate se invinuiesc pentru ca nu au putut face ceva in privinta asta.
Nu e deloc bine...

Costea spunea...

Psihicul uman diferă de la om la om. Empatia ar trebuii să functioneze la semeni...

PS: Merci pt oferta, esti un drăguţ, dar încă o să fac asta...

Anonim spunea...

waly spuneai ca dragostea e un sentiment delicat si nenorocit...te asigur ca nenorocit nu este, este cel mai minunat lucru care poate exista, doar ca noi il sticam...ai timp destul sa iti dai seama cum sta treaba asta
p.s: ziceai cv de un link

WaLy spunea...

Da adica eu o sa pun blogul tau pe al meu , acest lucru l-am facut deja , dar ar trebui sa pui si tu blogul meu pe al tau.

Costea spunea...

Update la ce vroiam să zic:
PS: Merci pt oferta, esti un drăguţ, dar încă NU o să fac asta...

WaLy spunea...

Ok frate nui nimik dar nu intelesesem ca nu pusesei "NU"

Anonim spunea...

e super tare blogul si tot ce scri in el

WaLy spunea...

Ms mai "Anonime" presupun ca esti Alisha nu???

Fetita Junglei13 spunea...

Din pacate desi cunoastem oamenii de langa noi,nu-i stim.
Intr-un fel mi se pare lasitate gestul sinuciderii.Altii se lupta sa traiasca mai mult.
Nu prea am coerentă in ceea ce scriu,acum cativa ani o cunostinta s-a sinucis pe muzica lui Gheorghe Zamfir,nici azi nu stim de ce.Radea,glumea zambea,dar in sufletul lui ascundea altceva.De cate ori aud melodia lui Zamfir ma trec fiori.
In 2008 tanti Sanda,cea mai blanda femeie pe care am cunoscut-o,vaduva de 30 de ani,cu doi baieti,unul insurat,altul ce locuia cu ea,s-a sinucis.Nu-i iesisera niste analize bune.Mergea la biserica mereu,era nelipsita,dar nu era habotnica,atunci cu 2 saptamani inainte nu s-a mai dus,parca si-a pregatit.
Mereu ma intreb de ce,din lipsa de comunicare?Pt ca spunea ca nu vrea sa fie o povara?Pentru ce?
Probabil ca asa a fost sa fie,probabil ca .....
E tragic,prea multe persoane apeleaza la asta.

Christian spunea...

Ai dreptate si eu stau si filozofez destul de mult asupra altor vieti si alte decizii. Problema cea mai mare aici e ca nu ne mai vedem de treburile noastre, incepem sa traim pentru altii, pentru a le analiza altora vietile si deciziile, suntem niste sclavi a existentei lor....

Fatadepefaleză spunea...

Lipsa de comunicare?
Nu!
Trebuie sa iti fileze niste lampi sau sa iti lipseasca vreo doua tigle de pe casa ca sa poti face asa ceva!
Fata asta nu avea nicio scuza, mai!
Ganditi-va la cei care sufera de nu stiu ce boli groaznice si trec prin chinuri cumplite si tot isi iubesc viata si trag de fiecare secunda pe care o petrec langa cei dragi!
Sper sa nu te supar mai tare, Waly ;;)

WaLy spunea...

Stai mai linistita ca nu m-am suparat apreciez foarte mult sinceritatea si discutiile libere.
Acea fata nu era nebuna era doar mai sensibila , ai dreptate cand spui despre acei oameni care se chinuie , la fel am spus si eu in postare , dar acei oamnei sunt mai puternici , ea nu a fost , ea a fost mult mai sensibila.

WaLy spunea...

@Fetita Junglei13 si eu am intalnit destule cazuri dastea care la inceput ma enervau , acum am inceput sa-i inteleg.

WaLy spunea...

@Christian te inteleg perfect si eu am patit la fel , doar ca eu nu prea puneam la suflet , incercam sa-i ajut si atat.

Anonim spunea...

este ciudat... viata este ca o sita care ii cerne pe cei puternici de cei slabi
oricine este slab nu poate sa mearga mai departe asa ca viata isi regleaza conturile

Trimiteți un comentariu

Astept parerile voastre!!!