Industrial vs. Sahia

             Nici nu ma gandeam sa am aceasta dilema la sfarsitul clasei a opta. Credeam ca singura problema va fi cea cu mediile si cu incadrarea la profilul mate-info , dar se pare ca a aparut o alta problema si anume la ce liceu sa ma duc , imi e chiar imposibil sa ma hotarasc si cred ca m-am razgandi de 3 ori pana acum. De-o cam data am ramas la Industrial , dar nu prea sunt sigur.  Uni imi spun sa ma duc la Industrial alti la Sahia , iar alti imi spun sa ma duc unde vreu eu.
              Acum cateva zile a fost "Ziua portilor deschise" si am fost impreuna cu o parte din clasa sa vizitam liceele , pe de o parte Sahia e un liceu bun , cu renume si care a dat rezultate foarte bune , Industrialul nu e un liceu cu atata renume si nu a dat prea multe rezultate , plus ca acolo vin tot felu de copii si mai prosti si mai destepti. Daca lucrurile ar sta asa ar fi simplu , as alege din prima Sahia , dar are si acest liceu partile lui proaste , adica acolo nu se prea face carte , trebuie sa faci meditatii ca sa fi bine vazut de profesori , pe cand la Industrial se face carte si nu trebuie decat sa inveti ce faci la ore , fara sa umplii profesorii de bani.
              Acum a ramas ca ma duc la Industrial si sper sa nu fac vre-o greseala , dar ala a fost liceul care m-a atras. Toata lumea care s-a dus la acel liceu il recomanda si spune ca acolo e mai bine si cred ca ar trebuii sa ascult de cei care au invatat din propria experienta.
              Daca tot am scris acest articol as vrea daca se poate sa-mi dati cateva sfaturi avand mai sus argumente pro si contra despre fiecare liceu , dar va rog nu vreu sfaturi de genul "Te duci unde vrei tu si unde crezi" vreau sa-mi spuneti sincer voi in locul meu ce ati alege??? Ma las pe mainile prietenilor mei din blogosfera.
                                                                                                                      Astept sfaturi!!!

9 Pareri:

Fetita Junglei13 spunea...

Oricate sfaturi ai primi,tot acolo unde esti hotarat vei merge.Nu are importanta neaparat numele liceului,ci mai mult,ceea ce se intampla acolo.

Anonim spunea...

/industiral:>

WaLy spunea...

@Fetita Junglei13 Nu ai inteles , exact asta e ideea ca nu pot sa ma hotarasc , daca puteam nu va mai ceream ajutorul :)) ;)

Rokolla spunea...

Dupa cate zici tu ai vrea sa te duci la liceul Industrial dar nu esti suficient de sigur! Daca toate parerile pe care le-ai primit despre acest liceu Industrial sunt bune .... de ce sa nu il alegi!!!

Eu optez pentru LICEUL INDUSTRIAL ;)

Anonim spunea...

industrial

Shadow spunea...

Man eu a-si zice sa alegi Industrial au cei mai mult elevi si se invata cea mai multa carte pe langa Sahia care o sa ai unu colegi fitzosi cu banii...

Industrial....+plus ca vin si eu acolo peste un an:x

X-tina spunea...

Pentru ca sunt la Sahia cum ii spui tu (Neagoe Basarab), te sfatuiesc sa vii aici,nu la Nicolae Balcescu.Daca eram acolo, probabil k iti ziceam ca trebuie sa fi elevul acelui liceu. Eu sunt cls. a XI-a la filologie-fr.Tu ca baiat porb. ca vrei mate-info.Daca alegi sa vii la Sahia aici profesorii sunt mai indulgenti.La industrial din cate am auzit lucrurile nu stau chiar asa de bine. Cel mai bine ar fi sa intrebi pe cineva care a fost la ambele licee si el e cel care ar putea sa-ti spuna unde e mai bine/nu.Cunosc pe cineva care a fost la industrial si pe vremea knd inca mai era elev al acelui liceu ii zicea mie ca la sahia nu se fac ore, ca profesorii dau note mari si bla,bla,bla...I-am explicat ca lucrurile nu stau chiar asa dar nu m-a crezut. Nevoit fiind, s-a mutat cu un an in urma la Sahia.Curioasa fiind, l-am intrebat unde e mai bine. Fiind baiat ca si tine, era foarte dezamagit k aici la sahia se fac ore si ca la industrial pleca mereu mai devreme, ca la industr nu le preda asa de mult ca aici si ca la sahia se face carte.Asta nu ins k la industr nu s face... Aqm...ramane sa te mai informezi.

Fetita Junglei13 spunea...

Intelesesem,dar daca eu,ce nu cunosc exact situatia iti dau un sfat "mergi la Sahia,ca mie-mi inspira incredere",tu unde ai sa mergi?
Anul trecut a trebuit sa fac optiunile pentru liceu,pentru un nepot.Cunoscand situatia a fost altfel.Am facut alegerea si a ajuns exact acolo unde si-a dorit si unde l-am sfatuit.

WaLy spunea...

@Fetita Junglei13 pai tocmai din acest motiv am pus acolo si detaliile celor 2 licee , adica partile bune si cele proaste. Sa sti ca m-am razgandit , dupa 2 zile de la scrierea acestui articol am hotarat sa ma duc la Sahia si sper sa nu ma mai razgandesc. Ms pentru sfat!!!

Trimiteți un comentariu

Astept parerile voastre!!!