Raspunsul la intrbare!!!

             Dacă nu aţi uitat am promis că luni voi răspunde la acea întrebare pe cât de frumoasă şi de uşoară pe atât de grea. Întrebarea era cum scoatem aerul dintr-un pahar , uni aţi spus că-l umplem cu apă , alţii că fierbem apa , iar alţii...cu focul , răspunsul corect e cel cu apa. Pentru a scoate aerul dintr-un pahar îl umplem cu apă , chestia e că în apă există oxigen , dar aerul nu e format doar din oxigen , deci am scos doar parţial aerul din pahar , pentru a scoate tot aerul îl umplem...să zicem...cu ulei , sau alt lichid care nu conţine oxigen.  
             Când i-am pus profei de chimie aceasta întrebare s-a gândit imediat la vid , asa că m-am dus la bucătărie (cea de la şcoală) şi i-am adus un pahar cu apă , spunândui că aşa arată un pahar fără aer în el , atunci mi-a răspuns că în apă exista oxigen , dar amândoi am uitat că aerul nu e tot una cu oxigenul. 
             În concluzie  scoatem aerul dintr-un pahar umplândul cu apă şi dacă vrem să scoatem şi oxigenul îl umplem cu ulei sau...cred că merge şi lichid de frână cum a spus "Fetita Junglei13".           

5 Pareri:

Anonim spunea...

stiam

Castiel spunea...

glumesti aici ! =))...??

DoarATAT spunea...

Bună Ziua !
Fără legătură (însă) cu articolul !
Pentru .. WaLy !
~
Te rog frumos, să mă ierţi că îţi răspund eu, care NU sunt administrator 100 Ro !
~
Pentru a publica pe 100 Ro, imediat ce intri ... se deschide O FEREASTRĂ care ... tocmai asta face: te invită să publici ! Totuşi, ai grijă ! ... s-ar putea ca între timp, să fi apărut "NIŞTE Schimbări" ... de care eu să nu ştiu !
De asemenea, ca Vizitator puteţi publica (cu "mici" dificultăţi...e drept !), dar ... "în aşteptare", adică, articolul va fi publicat, dacă "încape" !
Nu-i cazul însă să vă faceţi griji ! De încăput, încape ... dovadă : Odorica Ion, are nenumărate postări...şi este "doar" Vizitator ! Adică ... cine DOREŞTE, publică ... dacă ESTE UN Articol BUN (de publicat).
Încercaţi ... "fereastra" ... mai întâi !
Baftă !
~
Cornelius,

DoarATAT spunea...

Apropo:
Frumos Blog !
Dau ... cu Link-ul !
Multumesc !
~
Cornelius,

WaLy spunea...

@DoarATAT Ms pentru sfat si ma bucur ca-ti place blogul.

Trimiteți un comentariu

Astept parerile voastre!!!