Un chiul aproape reusit!!!

               Un chiul in masa care de data asta ne-a iesit , doar ca profa s-a cam suparat , iar eu am cazut de prost cu toata vina in carca , dar...sa incepem cu inceputul:
               Era joi , iar noi aveam ultimele 2 ore romana si religie , la ora de romana trebuia sa fim ascultati pentru a primii inca o nota , iar dupa sa facem religie si sa plecam acasa , doar ca in loc sa vina profa de romana a venit , profesorul de religie , cum mie nu-mi place religia nu am intrat la ora , dar colegii mei l-au suparat atat de tare pe profesor incat acesta a iesit afara. Vazand ca profa de romana nu a venit , iar profesorul de religie a plecat , mai bine de jumate din clasa se pregatea sa plece , iar ceilalti nu stiau ce sa faca , atunci am venit eu si am urlat la ei sa plece acasa , ca daca se intampla ceva raspund eu si daca zice profesoara ceva sa-i spuna ca eu le-am zis sa plece. Pe drum , tot eu , am sunat-o pe profesoara de romana s-o anunt de eveniment , iar dansa a zis ca maine ne da test , la randul meu i-am raspuns ironic "Niste copii nesimtiti...si le-am zis sa nu plece!!!".
                 Asta s-a intamplat joi ; vineri de dimineata cand am vazut-o pe doamna profesoara pe hol i-am dat "Buna ziua!!!" , dar nici macar nu s-a uitat la mine , defapt nu a vorbit cu niciunul din clasa , pana cand a trebuit sa dam un test la franceza iar dansa a stat cu noi , deoarece profa de franceza avea lectie deschisa la o alta clasa. In timpul acestei ore , eu am fost cu doamna de franceza sa ma ocup de calculator si videoproiector , deci nu am participat la discutia dintre elevi si doamna de romana , dar mi-a povestit un coleg tot ce s-a discutat. Profesoara era tot suparata si le-a spus copiilor ca se astepta sa-si ceara scuze , dar acestia nu au facut-o , ei ca sa se apere au spus ca eu le-am zis sa plece , asadar toate oalele s-au spart in capul meu , iar profa a zis ca o sa-i spuna domnului director. Nu-mi fac griji , deoarece , chiar daca eu le-am zis sa plece ei nu trebuiau sa plece , daca eu le spuneam sa sara de la etaj ei sareau??? Asta e raspunsul la scuza: "M-a pus ala sa fac" , pai daca ala te punea sa sari pe geam , tu sareai???
                In concluzie suntem toti vinovati nu doar eu , iar chiulul a fost reusit in ciuda consecintelor.

17 Pareri:

Kiwi spunea...

ooo... chiulul in masa...ce amintiri... :D

Anonim spunea...

:)) =)) place postarea;) GG :* colegutzul tau zis MikuTzu , Te FeLicItA:P

Rox spunea...

:)) Desi acum te simti putin rau din cauza celor intamplate , peste cativa ani iti vei aminti cu placere de acest eveniment si te vei amuza .

Unknown spunea...

Ehe! Trecut-a vremea cand treceam si eu prin momente de astea. Aproape ca mi-e dor :)

Rox spunea...

Multumim mult pentru aprecieri WaLy !!! >:D<

Kiwi spunea...

Te-am bagat la link-uri de bine ;) sa ne citim numa` de bine.

Anonim spunea...

pai da , dar tot tu esti ala vinovatu'. de ce ti.ai de la inceput vina asupra ta , daca stiai ca o sa se ajunga aici? :P

Anonim spunea...

Cu parere de rau te anunt ca nu sunt nesuferita :)) . Bine , eu asa cred :)). Dar mie imi place sa spun ceea ce cred , iar dupa parerea mea , tu esti ala vinovat si de aceea toate oalele s-au spart in capul tau. sper ca nu te superi . oricum nu esti singurul care a facut chestia asta . crede-ma ca si eu am facut-o , si nu doar o data. :)

WaLy spunea...

@Alexa Draga mea sa sti ca si mie imi place sa spun ce cred si apreciez sinceritatea , asa ca nu ma supar deloc , defapt sunt multumit ca ai fost sincera , dar sa sti ca eu am zis la msito cand am spus ca raspund eu , defapt o sa fac o postare speciala pentru tine si o sa-ti explic mai bine cum sta treaba , vreau sa vada si restul ce am de spus.

Anonim spunea...

Nu mi-o lua in nume de rau , te rog :)). Nu am zis asta cu rautate. Dumnezeu mi-e martor! :))

WaLy spunea...

Hei!!! Alexa , papuse , calmeaza-te nu ma supar si nu ti-o iau in nume de rau , doar ti-am spus ca apreciez sinceritatea. Iar faza cu postarea , aveam de cand sa o fac dar m-am razgandit.

Anonim spunea...

haha. :)) mersi ca macar tu ma intelegi :) pupiiii

♥ ╰☆╮Maria Rya ╰☆╮ ♥ spunea...

Incantata si eu de cunostinta!!! ;;) dar dak nu iti vad o poza, tot degeaba. K nu te cunosc :))

WaLy spunea...

@♥ Mï2Namє╰☆╮ «is»╰☆╮CƠũragє ♥ Nu-i nevoie sa vezi poza , lasa ca ne cunoastem doar asa online ;) desi nu e foarte greu sa gasesti o poza cu mine , deoarece am HI5-ul pus pe blog undeva in dreapta ;)

Unknown spunea...

Multumesc de leapsa. Am sa fac doar una din ele, pentru ca una deha am facut-o:)

Anonim spunea...

mi se pare putin ciudat ca tu scrii despre chestia asta si chiar daca iti analizezi faptele ti se pare normal.. adica dupa ce ca tu le-ai garantat colegilor tai ca se pot baza pe tine , ca iti asumi responsabilitatea pentru ei daca se intampla ceva rau .. o suni pe profesoara ta si ii spui ce copii nesimtiti(faza la care mi s-a parut ca ai fost cam lingusitor ...nu?)? mie , sincer, mi se pare nesimtire din partea ta.. si mi se pare ciudat ca te dai mare cu intamplarea asta si ca esti mandru de tine. trebuia sa fii mandru daca sunai si spuneai ca tu ti-ai asumat responsabilitatea si, chiar daca ei nu trebuiau sa se ia dupa tine, iti asumi faptele facute.. nu crezi?

WaLy spunea...

@Anonim nup nu cred , eu tot pe a mea o tin , deoarece voi nu cunosteti si alte aspecte , nu stiti prea bine cum s-a intamplat , iar mie imi e sila a povestesc :)) oricum , ms mult ca ti-ai exprimat parerea.

Trimiteți un comentariu

Astept parerile voastre!!!