Si la bar si la spital!!!

             O alta intamplare din viata mea pe care nu o s-o uit niciodata.
             Am fost impreuna cu niste prieteni foarte buni de la liceu intr-un fel de club , la Aqua Park , mai exact , in jurul orei 12 :30 toata masa noastra s-a ridicat in picioare , unul cate unul , si a inceput sa danseze , stiind ca in seara asta se da premii , le-am spus ca cel care va sta jos in urmatoarele 30 de minute va da un rand de bere , toti au acceptat provocarea si pana la 1:00 am dansat obligat. De la 1:00 deja incepusem sa ne distram si am continuat sa dansam , au fost si cateva momente in care Dj-ul oprea muzica iar publicul trebuia sa continue melodia , si aici decat noi am fost cei care am cantat si am tipat cat am putut. Cu toate astea nu cedeam ca o sa castigam ceva. Pe la 1:30 a venit un tip si ne-a spus ca noi am luat premiul I , dar sa asteptam pana la 2:00. Nu ne venea la nici unul sa credem , dar cand am vazut ca vine cu sticla de whiskey J&B si cu cele 4 Red Bull , de fericire toti 6 am inceput sa bem , doar ca unul din noi , nu dau nume nu nu am chef sa fac reclama proasta nimanui , asa ca unul din baieti a baut in prostie si pana am plecat noi de acolo si am ajuns in parc lui i s-a facut rau. A vomat , nu mai putea sa stea nici macar in fund pe banca , si era inconstient , momentan nu am vrut sa chemam salvare , dar alti 3 baieti care treceau pe acolo ne-au vazut cu el si au sunat chiar ei la 112. Cand a venit salvarea eu m-am urcat cu el in ambulanta si am mers pana la spital , pana i-au bagat niste perfuzii si pana i-am chemat parintii. Dupa ce lucrurile s-au mai calmat eu am plecat , iar la ora actuala nu am aflat nimic despre acel baiat , dar sunt sigur ca si-a revenit si spune ca-l doare capul :))                
              Multi baieti trec prin asta , pana nu o patesc nu se invata minte , eu inca nu am patit-o , dar am vazut asta pana acum la 2 persoane si sper sa nu o patesc niciodata.

11 Pareri:

X-tina spunea...

D-neee!!!Felicitari pt premiu... Imi pare rau k a trebuit sa mg si la spital cu prietenu... Chestia aia v-a stricat "dixtractia".

Anonim spunea...

lol:-o:-o:-o

MiKuTzu spunea...

Super Tare frate pakat k nu am putut merge :X:X

Castiel spunea...

oo nu tre sa speri.... tre sa ai grija...sa nu faci !! =)) dupa una mai merge una... si tot asa!

Denis spunea...

E foarte bine ca se mai si distreaza lumea! Tineti-o tot asa!

Anonim spunea...

O sa patesti si tu , stai linistit. :)) poate nu asa de grav , dar o sa o patesti ! :)) tuturor ni s-a intamplat , poate nu asa , dar ... o betie-2-3-4 [mai linistita] cam da. :"> :)) :-" . asa ca , degeaba te feresti acum. :)) si o sa vezi ca nu e asa de grav cum zici tu. ma rog... depinde acum si cat de mult rezisti la bautura ... ca daca bei incontinuu si simti ca nu mai poti...dar tu bei ... e normal sa intri in coma alcoolica :)) dar daca te "imbeti" asa cu masura .. e ok. o sa ai doar o mica migrena , si atat. :> :))

:*

♥ ╰☆╮Maria Rya ╰☆╮ ♥ spunea...

Daca mai umblii cu astfel de baietzi si bei asa si te bucuri la o sticla de bautura, cam asa o sa ajungi si tu Doamne fereste! Si oricum chestiile astea nu sunt de povestit pe blog :)) saracu om... poate se rostogoleste pe blog pe-aici de neliniste :))

Oricum dragutz ca ai mers cu el!

Nota 10 Wally :P

WaLy spunea...

@X-tina ms si sa sti ca mie nu mi-a stricat distractia chestia aia , chiar nu m-a deranjat , asta e s-a intamplat , nu trebuie sa fim rai.
@Mikutzu si mie imi pare rau ca nu ai mers , app...vezi ca te-ai semnat cu blogul meu , eu stiu cine esti dar gurile rele ar putea spune ca mi-am lasat singur comm :))
@Black Angel multumesc de sfat , o sa am grije tot timpul si o sa ma feresc sa beau in prostie.
@Denis logic ca se mai distreaza lumea , chiar daca e criza.
@Alexa ceva in genul la ce ai spus tu , cred ca am patit , defapt nu eram beat , eram ametit , stiam de mine , doar ca ma luase de ochi cam urat si nu mi-e frica de ameteli sau betii dastea dar sa nu ajung la spital sau in coma :D
@♥ Speranţa╰☆╮ din sufletul╰☆╮ tău ♥ nu e vb ca ne-am bucurat la o sticla de bautura , dar ne-am bucurat de premiu in sine , oricum nu cred ca o sa patesc la fel daca umblu cu astfel de baieti , sunt niste baieti de nota 10 pe care i-am intalnit tot in acelasi club , si de atunci am ramas prieteni si am mai iesit pana am ajuns sa trecem prin astfel de momente impreuna :X . Ms pentru nota , dar cred ca-mi sta in fire sa ajut oamenii atunci cand pot.

Cris-Mary spunea...

Cum adica : sper s anu o patesc niciodata ..trebuie sa stii cand sa te opresti ca sa nu o patesti niciodata ..ei ei ..tine de franele tale..

Kiwi spunea...

Tanara generatie:)) In loc sa mergeti la o spovedanie, un pelerinaj ceva pe la manastiri... mamele voastre stiu? Si daca da, vor si ele?

WaLy spunea...

@Cris-Mary eu am frane destul de bune , sa sti.
@Kiwi tu ai vb serios cu spovedania aia??? :)) =))
Eu i-am spus lui mami si nu mi-a facut nimic , pentru ca nu m-am imbatat eu , eu nu am avut nimic , dar acelui baiat nu stiu ce i-a facut :-??

Trimiteți un comentariu

Astept parerile voastre!!!