La multi ani Magduta!!!

            Cred ca eu sunt ultima persoana care i-a zis "La multi ani!!!" dar cred ca e bine si acum. 
            Trecem peste introducere si incepem , astazi am fost cu toti in oras , adica Eu , Magda , Iuli , Deni , Dee-Dee , Gabi , Bianca , Andrea (blonda) , Andrea (din a 7-a) , Borac , Cristina (Buturuga) , Cristina (Serban) si verisoara lu' Magda (v-am scris pe toti ca s-a va simtiti si voi importanti) , asa deci cum spuneam , fiind ziua ei Magda ne-a dus la cofetarie am avut parte si de putin ghinion deoarece la prima cofetarie nu mai avea prajituri iar la a 2-a am stat 20 de minute pana ne-am asezat , si inca 20 pana ne-a adus prajitura si sucul , app multumesc ca mi-ati asezat masa "sclavii mei". Dupa am plecat pe pod , iar de pe pod am ajuns sub pod , iar dupa am urcat la loc , am mers si in parc , iar dupa asta ne-am despartit , jumate s-au dus acasa (nenorociti parinti) iar , Eu , Gabi , Magda , Iuli si Buti am mai ramas. Iar de aici incepe , show-ul , ( Gabi m-a bucur ca ti-a placut faza cu trecerea si semaforul , a trebuit sa fiu respectuos , cel cu Dacia avea verde , iar eu aveam rosu) , ajunsi la MiniMax am luat un carucior , ne-am dus pe o straduta si le-am plimbat pe Iuli si Buti cu caruciorul de cumparaturi (o faza pe care n-am s-o uit) , dupa toate astea am plecat spre casa , eu si Gabi ne-am usurat pe un gard (adica am urinat) , iar fetele s-au abtinut pana acasa (ele sunt mai pudice).
               Cam asta a fost tot , a da era sa uit ... gasca a fost formata din 13 persoane , iar Magda a implinit 13 ani si nu am avut parte de nici un ghinion asa mare , mituri cretine.
               M-am distrat de minune si VA IUBESC MULT fetelor!!!
                                                                                        La multi ani Magduta!!!

2 Pareri:

Anonim spunea...

Mi-ai promis ca scri si partea in care eu te-am exasperat ca sa ma sustii...si nu ai scris-o>:P.
In fine...La multi ani,fetita mea scumpa>:D<
Te iub mult:*.
Tu dadeai ordie pentru ``sclavii tai``,iar eu eram printesa ta.
Astept postarea cu video pe care l-am facut eu!
Iuli:*

Anonim spunea...

daca doresti sa facem link exchange cu siteul www.filmeonlinegratis.gougou.ro cu titlul "filme online gratis " daca esti de acord astept mailul tau cu numele siteului si titlul cu care doresti sa te adaug
mersi
costel_box@yahoo.com

Trimiteți un comentariu

Astept parerile voastre!!!