Chiar te sperie!!!

             "Scuze dar este aproape important DACA NU CITESTI VEI MURI PE LOC am 22 de ani locuiesc in bucuresti nu am urechi si nas. mana dreapta face hemoragie o data la 12 ore din cauze necunoscute. daca nu trimiti acest mesaj la toata lista ta vei muri in aceasta sapt. o fata de 12 ani nu a trimis mesajul si cand s-a dus la baie a iesit din scurgere un ochi rosu care a facut-o sa moara, iar un baiat a vreut sa manance la 00:00, a taiat painea pana la  jumate si a aparut la fereastra doi ochi si doi dinti. parintii l-au gasit mort de dimineata cu urme de dinti pe el si fata de vampir. l-au ingropat dar el inca mai bantuie pe cei care nu vor sa trimita mesaje..."   
                 Cat de tare , sa zicem ca esti fata , esti singura acasa si primesti acest mesaj , sunt sigur ca dupa ce il vei citii pana la capat , vei trimite mesajul chiar daca nu obisnuiesti. Idiotul care a creat acest mass , pe langa faptul ca e analfabet , e si psihopat  , dar recunosc ca mesajul e tare si reuseste sa te sperie asa putin.

5 Pareri:

Fetita Junglei13 spunea...

Pe vremea,cand erau parintii tai mai tineri(deduc asta,din varsta pe care o ai),scrisoarea asta aparea sub forma scrisa si erai obligat sa o pui in cutiile postale,ca sa ajunga la cei 10-15,Ce ma amuzam :))

Anonim spunea...

Bai , eu una nu m-as speria. Bine, ca eu sunt mai norocoasa, nu primesc massuri deloc :)).

realbadpisy spunea...

la tine l-am citi prima oara..dar ecvaasemnator am tot primit.

Alin spunea...

MUlti nebuni pe lumea asta.Asta da umor negru.

WaLy spunea...

@Fetita Junglei13 :)) =)) tu ai o minte mai bolnava decat a celui care a trimis mass-ul
@Alexa esti mai smechera tu ;)
@realbadpisy e cam greu sa nu primesti :D
@pariuri2009 chiar ca sunt multi , prea multi >:)

Trimiteți un comentariu

Astept parerile voastre!!!