Noutati din lumea Hip-Hop-ului!!!

            Prima este despre Shobby , solistul trupei Codul Penal , care dupa ce a baut toata noaptea la un botez  s-a suit la volan , a intrat pe contrasens si a izbit din plin un autoturism , omarand o femeie insarcinata care a  lasat acasa un baietel de 6 ani. Cantaretul a declarat urmatoarele : "Am facut si o grseala , acum trebuie sa-mi taiati capul" , nu-ti taie nimeni capul , dar tu ai omarat doua vieti si ai distrus o familie ... dintr-o "greseala".
           Se spune ca prostia se pedepseste , dar de multe ori cei pedepsiti nu au nici o vina.

           Acum vin vestile bune : Aseara rapper-ul Puya a devenit tatic. Iubita acestuia Melinda a nascut o fetita care va fi botezata Melisa , anunta site-ul  agentiadepresamondena.com. In ciuda faptului ca este asaltat de reporteri , acesta nu vrea sa dea nici o declaratie despre propria familie.

3 Pareri:

Anonim spunea...

Naspa Shobby draga. Lasa, mai e loc la Jilava.

sa-i traiasca plodu' lu' Puya;))

Fetita Junglei13 spunea...

Acum multi ani de zile, cand luai eu permisul tata-mi zise asa" nu bei cand sti ca ai sa conduci.Poti sa bei cat vrei tu in est,nu ca ai fi vreo bautoare,dar daca ai vreo pofta,iti iei acasa,nu bei inainte de a te urca la volan.Ai baut,lasi masina in camp,oriunde,dar nu te urci la volan,pt ca si daca ai gustat doar si nu ai baut sa te ametesti,in caz de ceva,tu esti vinovata,ca ai alcool in sange".Acum,eu nu-i iau apararea lui Shobby (crede-ma,oricum nu era ceea ce parea),dar nici femeia n-a oprit la stop.

WaLy spunea...

STOP!?!?!?
Fetita Junglei13 Nu am auzit nimic despre nici un Stop , adica stiu ca Shobby a intrat in balustrada de pe marginea soseli si dupa a ricosat pe contrasens unde a lovit-o pe femeie , am vazut si masina era lovita pe partea soferului adica pe partea stanga , iar Shobby nu era beat era aproape in coma.

@utiscinteianu Exact , mai e mult loc , cat despre Puya "sa-i traiasca" :D

Trimiteți un comentariu

Astept parerile voastre!!!