Hai ca se poate mascaricii mei!!!

             Asa ba "maimutoilor" iesiti pe strazi si etalativa talentele , faceti ce stiti voi mai bine si anume sa faceti pe vitejii cand voi sunteti niste mielusei , carora va tremura mana si plangeti doua zile cand puneti un 4.
             Mai ales astia de la liceu sunt cei mai tari , au prins "carne frageda" de boboc , si gata sunt zmei , uite ca v-am pus capac , clasa noastra va uimit pe toti , tocmai ce am venit la liceu si deja avem catalogul plin cu absente , iar nota 3 e la putere , de tema nu mai zic , ori se scrie in clasa , ori nu se scrie deloc , concluzia e ca toti profesorii se plang de noi si nu credeau ca niste boboci pot fi asa nepasatori fata de scoala , asta e , am ramas cu sechele din generala , dar ... nu mai conteaza , sa revenim la subiect. Deci asa mai mascaricii mei , nu va mai ajung jegosii aia de bani si ce v-ati gandit voi , sa mai bantuiti putin strazile Bucurestiului poate , poate , vine Basescu si va mereste salariile alea de spalatori de veceuri. Dupa ce ca jumatate din voi nu stiu sa predea , iar cealalta jumatate nu stiu ce preda mai vreti sa fiti si platiti. Noua elevilor nu ne mai da nimeni nimic ca trebuie sa va suportam 6 ore pe zi ; de ce credeti voi ca la ora avem un profesor si 30 de elevi , pai un profesor e la fel de cr...in cat 50 de levi , deci la 30 de elevi au program lejer.
               Eu va urez succes la "parada de mascarici" pe care vreti s-o organizati maine si sper sa nu cumva ; claca-v-ar tirul ; sau mai grav Doamne fereste ; veni-v-ar rau p-acolo ; de s-ar surpa drumul cu voi sa cadeti toti intr-un crater sa nu mai auzim de voi.  In timp ce defilati sa va ganditi ca eu sunt in spatele vostru si va indemn sa strigati mai tare ca sa para ca va huiduiti singuri. 
               La sfarsit va dedic urmatoare melodie...

 

               Textul , la fel ca personajele , este un pamflet si trebuie tratat ca atare.  

9 Pareri:

Shadow spunea...

hmm Dar ei îţi da o educaţie in tradevar ei exagereaza cu orele si nişte prostii care nu o sa te ajute niciodată în vită , dar cum te ai simţi dacă "maicata" ar fie profesoara si sa îi ofere 600 ron pe luna sa întreţină familia.

Exemplu: un profesor are 2 facultati si ia = 600 ron, un muncitor pe tir are decat liceul si ia = 1800 ron.



Cine-i discriminat?

Castiel spunea...

Iar te tii de prostii? =))

WaLy spunea...

@Black Angel tare comm-ul :)) =))

@Shadow Am facut si eu putin misto de ei ba nebunule , s-a trezit elevul constincios din tine , de cand dq respecti tu profesorii :)) si cat ai zis ca are un sofer pe tir??? 1800 ron??? care 3000 , fara ciubuc si diurna plus ca daca pleaca peste hotare trec de 5000 :-p =))

Alin spunea...

Asa te vreau Waly .Profesorii muncesc 5 luni pe an si se vaita de parca ar fi gardieni la penitenciar.Pumnul sus!

WaLy spunea...

@pariuri2009 Ms , esti primul care ma sustine :)) =))

Fatadepefaleză spunea...

Mai, eu nu sunt de acord cu tine.Gandeste-te ca totusi sunt niste oameni care au terminat o scoala la care chiar au invatat(ma refer aici la cei care sunt in invatamant de o perioada mai mare de 10 ani, pt ca pana atunci chiar trebuia sa inveti ca sa intri la facultate, daramite sa o mai si termini) si in plus sunt niste oameni ca toti ceilalti, care au probleme ca toti ceilalti, care merg si ei la munca si trebuie sa suporte zilnic niste haite de mucosi figuranti care nu vor sa invete sau pur si simplu nu pot ca pe multi dintre ei nu ii duce capul, dar care au gura mare si un tupeu infect si se maimutaresc in fata profesorilor, iar acestia nu au voie sa ii tranteasca cu capul de banca atat de tare incat sa le scoata ochii din orbite ca sa mai faca loc pt creier ca poate in felul asta se comporta si ei normal.
E dreptul lor sa faca greva.
Stiu ca nu o sa imi dai dreptate.Esti mic si rau acum.Cand o sa mai cresti o sa mai realizezi si tu niste lucruri :P

@pariuri2009: Tu inveti/ai invatat numai 5 luni pe an?E nasol.Pe vremea mea,anul scolar era de 9 luni.Stii tu...din septembrie pana in iunie.Fara sa mai tinem cont de perioada bacului/admiterii etc. :D

Adi spunea...

Muie la iehovisti, mormoni si atei!

WaLy spunea...

@FDPF ce e draga aia , vrei sa depui plangere??? ma dai in judecata??? ce ai scris asa mult??? :)) =))
Am glumit , dar sa sti ca nu ai dreptate acolo unde spui "Stiu ca nu o sa imi dai dreptate.Esti mic si rau acum.Cand o sa mai cresti o sa mai realizezi si tu niste lucruri :P" nu sunt deloc mic si rau , inteleg perfect ce ai spus si sunt de acord cu tine , doar ca de prea multe ori am vb frumoas despre ei si m-am plictisit , in ziua acea am avut chef de misto , iar singurul subiect de atunci era acesta , asa ca mi-am dat frau liber imaginatiei :)) =))

WaLy spunea...

@Adi Asa te vreau :))

Trimiteți un comentariu

Astept parerile voastre!!!