Video! Ce inseamna sa fi sofer in Romania

In primul rand ca sa devi sofer trebuie sa obtii permisul auto, iar asta o poti face daca treci 2 probe, una teoretica si una practica, in Romania acest lucru dureaza infernal de mult. Totusi sa trecem peste defectele pe care le are aceasta tara si sa-l vedem pe prietenul nostru care s-a prezentat foarte bine "pregatit" sa sustina proba teoretica in vederea obtinerii permisului de conducere. Cand spun pregatit ma refer la dotarile pe care acesta le avea, o microcasca in ureche, o camera deghizata in nasture si o statie de emisie-receptie prinsa de picior.


 Din pacate respectivul nu a fost in stare sa copieze nici macar asa, de ce oare? De ce nu a invatat? Simplu, nu stie sa scrie nu stie sa citeasca si a venit sa ia permisul, oile noastre cine le mai paste cine mai are grije de ele??? daca toti prostii din tara asta au astfel de pretentii. Spun PROST deoarece imi permit, nu cred ca ma poate acuza cineva de calomnie se vede pe fata lui ca e PROST, daca mai si scoate doua cuvinte pe gura nu mai e nevoie de nicio dovada. Cum sa copieze el daca nu stie nici sa citeasca, presupun ca a fost ceva de genul:
Din casca: Raspunsul e B.
Tanarul: Care e B???
Din casca: Al 2-lea raspuns.
Tanarul: Care e al 2-lea???
Din casca: Patratelul din mijloc.
Tanarul: Ce e ala un patratel?
Sa privim si imaginile veti vedea ca nu am exagerat cu absolut nimic :D



In al doilea rand, dupa ce ai reusit sa-l obtii, prin diferite metode, trebuie sa sti sa te folosesti de abilitatile pe care le-ai capatat in timpul scolii de soferi. In urmatorul filmulet prezinta "lupta unei soferite cu parcatul propriei masini." Imi e mila de ea saraca :( si tot n-am inteles ce a vrut sa faca :D


In ultima instanta ca sa fi sofer in Romania trebuie sa ai o masina si combustibil, care s-a scumpit exagerat de mult. Daca nu, gasesti tu ceva prin bucatarie care sa-i tina locul ;)
Acest om este dovada clara ca romanul este inventiv, cel mai tare sofer :D like ;)

 

 "Un clujean a luat măsuri după ce guvernul Ponta a majorat de la 1 aprilie prețul carbutanților.
S.S. folosește un produs alimentar pentru că este mai ieftin. ”Miroase un pic a plăcinte la semafor, dar merge unsssss”, a spus șoferul.
Un litru de ulei se vinde în medie cu 4 lei, față de 6 lei cât costă un litru de motorină."
Sursa: www.stiridecluj.ro

0 Pareri:

Trimiteți un comentariu

Astept parerile voastre!!!