Cronicuta de 10 ani!!!

            Acum cateva zile emisiunea mea preferata "Cronica carcotasilor" a implinit 10 ani si am decis sa postez si eu ceva pentru a sarbatorii aceasta aniversare.
            In acesti 10 ani carcotasii au adus in prim-plan orice balbuta spusa la televizor , au ironizat orice tampenie din tembelizor si au dat tot felu de porecle persoanelor mondene " Lucian Balbuta , Oanaconda (Naparca media) , Monicaca" etc.
            Ajutati de rockerul Hrubaru , care aduce cadouri tuturor celor care scapa cate o balbuta , sau Dezbracatu care nu lipseste de la nici un eveniment monden , cei doi carcotasi , Huidu si Gainusa au reusit sa castige inimile telespectatorilor. Au inceput de la o emisiune de scara cu un decor modest si un singur carcotasi , Huidu si au ajuns la o super emisiune adorata si urmarita de o multime de Romani. Acum dupa 10 ani carcotasii au scos o serie de emisiuni care se va difuza in fiecare sambata la ora 22:45 incepant cu 13 martie , in fiecare emisiune vor fi prezentate scene din emisiunile care s-au difuzat in fiecare an din 2000 pana in 2010.
            Acum cativa ani nu puteam sa suport aceasta emisiune , cand schimbam posturile pentru a gasi ceva interesant de vizionat si ai vedeam pe cei 2 carcotasi cum stau la acel birou imi venea sa dau cu telecomanda in televizor , dar acum iubesc aceasta emisiune.
            Succes in continuare si tineti-o tot asa!!!
                                                         La multi ani!!!

0 Pareri:

Trimiteți un comentariu

Astept parerile voastre!!!