OFICIAL. Asta e cauza mortii lui Paul Walker! Politistii au incheiat ancheta dupa 4 luni

     Este oficial. Viteza l-a omorat pe Paul Walker! Associated Press a obtinut raportul final al anchetei politistilor din Los Angeles iar concluziile sunt clare. Nu probleme mecanice la masina au dus la accident ci viteza de apoape 150 km/h pe o bucata de drum cu limita de viteza de 70 km/h.


     Este oficial. Viteza l-a omorat pe Paul Walker! Associated Press a obtinut raportul final al anchetei politistilor din Los Angeles iar concluziile sunt clare. Nu probleme mecanice la masina au dus la accident ci viteza de apoape 150 km/h pe o bucata de drum cu limita de viteza de 70 km/h. Prietenul lui Paul Walker, Roger Rodas, se afla la volanul Porsche-ului Carrera GT cand a pierdut controlul si a intrat intr-un stalp. Masina a luat foc iar ambii pasageri au ars de vii.

     "Sofatul iresponsabil a dus la accident", au anuntat politistii din Los Angeles dupa aproape 4 luni de ancheta. "Soferul a pierdut controlul la iesirea dintr-o curba. Masina avea intre 130 si 150 km/h si a derapat. Vehicului nu avea probleme mecanice iar daunele au fost produse doar la impact". 

Articol preluat de pe: www.sport.ro

Interlink.ro

0 Pareri:

Trimiteți un comentariu

Astept parerile voastre!!!