Legi noi date de boi

Danseaza valsul p.... mele un pas inainte, doi inapoi. Cuvintele astea ar fi cele mai potrivite pentru dobitocii de la guvernare. Am tot citit in ziare si auzit pe la TV ca se pregatesc noi legi pentru populatie. Cica Romania va avea o Strategie Nationala pentru Siguranta Rutiera, iar CSM si Militia Rutiera nu prea sunt de acord. Prevederile care fac atata valva ar fi:
- eliminarea institutiei martorului din procedura contraventionala - cu alte cuvinte daca am un accident si un pasager in dreapta, pasagerul nu va putea depune marturie, politistul completand procesul verbal cu ce vrea el si da ce amenzi doreste organu'. Creste spaga!


- testarea alcoolemiei indiferent de motivul pentru care soferul e oprit de politie - de acord.


- confiscarea autoturismului in cazul depasirii cu 50km/h a vitezei maxime legale - se cam bate cap in cap cu capitolul II, articolul 44, alineatul 2 din Constitutia Romaniei care zice ca "Proprietatea privată este garantată şi ocrotită în mod egal de lege, indiferent de titular", asadar hai sa modificam si Constitutia, dar fuck, traim in Romania asa ca ce Constitutie dom'le aici lucram pe incredere. Daca merg toti cu 49 km/h peste limita admisa ce se intampla? Esti vitezoman? Revoca permisul de conducere, puscarie si gata, dar nu confisti masina ca nu e a lu' ma-ta.


Tot din hotararea asta a Guvernului se naste si ANCA. Nu o curva precum speranta cu care traiesc romanii, ci Agentia Nationala de Colectare a Amenzilor, agentie care va avea dreptul sa intre in contul tau bancar si sa isi ia banii de amenzi de acolo. De la mine poa' sa ia cand mi-oi lasa banii la banca, dar nu asta e ideea, ci faptul ca asta e furt legal din partea statului. Poate revoca permisul de conducere, sau te poate trimite la puscarie daca nu iti platesti amenzile. HOTI, HOTI, HOTI !!!
Tot dam legi dure, dar infrastructura cand? Cum poti sa mergi regulamentar cand gasesti cratere in sosea in locul pe unde ai trecut in urma cu o zi, canale mai jos sau mai sus decat asfaltul, ambuteiaje de stai 2 ore la coada??? Semafoare de tot cacatul, nesincronizate? Drumuri proaste, periculoase, treceri de pietoni nesemnalizate si cate si mai cate. As fi de acord cu absolut toate legile astea noi daca as avea certitudinea ca banii rezultati se duc unde trebuie si nu "unde trebuie", dar atata timp cat toti leprosii de sus nu vor decat sa se imbogateasca nu pot decat sa ii injur de mama si sa le doresc moartea de la ala mai mic pan' la ala mai mare. Muriti dracu odata. Tot ce trebuie e sa iesim toti in strada, nu ce fac sindicatele alea care sunt mana in mana cu ei.
Pe Ceasusescu l-au omorat imediat cum a achitat si ultimul dolar din datoria externa. De ce? Ca sa avem acum zeci de miliarde datorii, sa nu putem plati pensii si salarii si sa fim vanduti, sclavi in propria tara si cand ii mai aud pe dobitocii care se duc la vot crezand ca schimba ceva imi vine sa mor. Na ca mi-am stricat si ziua asta.

0 Pareri:

Trimiteți un comentariu

Astept parerile voastre!!!