O veste proasta pentrru cei care si-au facut vaccinu!!

E periculos sau nu vaccinul antiporcină? Ei bine, e greu de dat un răspuns, însă, un expert al Consiliului Europei, dr. Wolfgang Wodarg, susţine că serul "a fost creat prea repede, iar unii adjunvanţi nu au fost testaţi suficient". Cert e că, până acum, peste 1.200.000 de români s-au imunizat. Unii au acuzat diverse reacţii adverse, alţii au pus moartea rudelor pe seama vaccinului.


Gripa porcină a ajuns pe masa Consiliulului Europei (CE) pentru a fi anchetată. Există într-adevăr o pandemie sau e vorba de o simplă viroză contagioasă?


Şeful Departamentului de sănătate din cadrul CE, dr Wolfgang Wodarg, e ferm şi spune foarte clar că "în scopul de a promova medicamentele antivirale şi vaccinurile, companiile farmaceutice au influenţat oamenii de ştiinţă. Astfel, s-a făcut risipă de bani pentru o vaccinare ineficientă şi inutilă a milioane de oameni sănătoşi, expunându-i la riscul de efecte secundare, necunoscute, ale vaccinurilor insuficient testate".


În competare, renumiţi neurologi atrag atenţia că vaccinul conţine mercur, motiv pentru care serul ar putea provoca boli grave, cum ar fi scleroza în plăci, artrita reumatoidă şi lupusul. Asta îi aşteaptă pe cei 1.200.000 de români care s-au vaccinat până acum?

0 Pareri:

Trimiteți un comentariu

Astept parerile voastre!!!