Viata dupa moarte!!!

Credeti in viata dupa moarte? Daca nu atunci sper ca aceste povesti sa va faca sa va razganditi.Povestile sunt spuse de niste persoana care au trecum prin asa ceva.


Prima poveste este a unei femei care se afla la spital datorita unei problema la plamani, deodata alarma se porneste in camera femei iar doctorul a venit repede sa vada ce sa intamplat, femeia facuse stop cardiac incercand  sa o resusciteze doctotrul nu a reusti si era convins ca femeia va muri asa ca i a chemat  rudele care locuiau  aprope de spital. Acasa la femeie ea doar fica acesteia cu o prietena a femei care avea grije de fata, primint telefonu de la doctor femeia sa grabit sa ajunga la spital si a imbracat-o pe fetita cu 2 piese din 2 costume diferite si a plecat la spital. In timpul acesta doctoru inca mai incerca sa o resusciteze pe femeie dar "duhul" acesteia a parasit camera si s-a indreptat spre sala de asteptare acolo si-a vazut fetita imbracata cu 2 piese diferite, nu se asorta si a incercat sa-si intrbe prietena care avea grije de fata si care a imbracato dece a iesit asa pe strada cu fata ei dar aceasta nu a raspuns evident nu o vede. Dupa un timp spre surprinderea doctorului femeia si-a revenit si l-a intrebat pe doctor cine a lasat-o pe fata ei sa umble asa imbracat pe strada iar doctoru suparat s-a rastit la asistenta si ia zis "-Am spus clar ca nimeni nu are voie sa intre aici pana nu ma intorc eu" dar asistenta a zis "-Doctore va asigur ca nimeni nu a intrat aici eu am fost tot timpu si nu aintrat nimeni" atunci doctoru foarte uimit s-a uitat la asistenta si a spus "Atunci cum de stie?"


Alta e a aunui om care avea probleme cu inima deoarece pe vremea aceea nu erau spitale si ca sa gasesti un doctor  era foarte greu acesta a asteptata si s-a tratat cu ceaiur si altele pana cand inima i sa oprit. Omul a simtit cum este tras spre o lumde din foc era o poarta mare si a intrat inauntru acolo erau flacari si se auzeau oameni cum gemeau deodata o creiatura hidoasa i-a aparut in fata "Diavolul" barbatul si-a revenit dar dupa cateva minute a murit iar si asa s-a intamplat de vreo cateva ori pana cand a ajuns pe pamant unde a si ramas.

0 Pareri:

Trimiteți un comentariu

Astept parerile voastre!!!