Codul lui DaVinci

          Este una dintre cele mai controversate cartii scrise de Dan Brown. Eu personal am citi cartea si m-a lasat fara cuvinte dar neavand cu cine sa vorbesc despre asta am decis su public pe blog un mic rezumat al carti sperand ca macar asa o sa va fac pe cat mai multi din voi sa cititi cartea sau macar sa vizionati filmul.


         In aceasta carte Dan Brown ne prezinta cea mai mare musamalizare a omeniri asa cum o numeste chiar el. Brown spune ca religia si crestinismul asa cum le stim noi ar fi doar o minciuna. Cartea ne prezinta o organizatie numita “Staretia din Sinon” care de multi ani pazeste unul din cele mai mari secrete al omeniri. Toti cei 4 pastratori ai secretului au fost ucisi de reprezentanti unei biserici numite “Opus Dei” pentru a le spune unde este ascuns Graalul doar ca toti 4 au dat o informatie falsa si pentru ca toti au fost ucisi locatia Graalului urma sa dispara pentru vecie , aici intervine Jacques Sauniere care era Marele Maestru al Staretiei si care inainte sa moara i-a lasat nepoatei sale indici pentru a putea dezvalui secretul.
         Astefel Sophie Neveu impreuna cu Robert Langdon pornesc intr-una dintre cele mai tari aventuri de dezlegare a misterelor. Cel mai interesant lucru este faprul ca Brown ne spune ca Iisus ar fi fost casatorit si ca ar fi avut si o fata pe nume Sara ba chiar mai interesant e faptul ca urmasi lui Iisus traiesc si astazi , o dovada a faptului ca Iisus a fost casatorit este tabloul pictat de DaVinci “Cina cea de taina” unde puteti observa cum in dreapta  Lui Iisus se afla Maria Magdalena sotia Acestuia. Daca vreti sa aflati si mai multe despre Sfantul Graal si despre imparatul Constantin care a musamalizat adevarata identitate a Lui Iisu pentru a crea crestinismul asa cum vrea el , sau daca vreti sa vedeteti cine este ultimul descendent a lui Iisus va recomand sa cititi cartea. 
                                                                               Lectura placuta!!!!

1 Pareri:

Anonim spunea...

lasate de citit :))

Trimiteți un comentariu

Astept parerile voastre!!!