Natura , moare!!!

        Protejarea mediului reprezinta pentru uni cel mai important lucru , deoarece , daca nu avem grije de natura aceasta se poate intoarce impotriva noastra, alti polueaza natura fara sa le pese , taierea excesiva a padurilor duce la alunecari de teren si lipsa de oxigen , poluare atmosferei de catre industriile mari duce la subtierea stratului de ozon si cel mai important apa pe care toti o polueaza tot odata o si beu cu toti. Daca continuam tot asa acesti factori si alti al fel de gravi or sa distruga aceasta planeta si asta doar datorita nepasari oamenilor. Mi-as fi dorit foarte mult sa organizam o campanie impotriva poluari dar stiu ca nu are rost , or ce am face noi puterea negativa va fi tot timpul mai puternica. 
        Toti au vazut filmul Avatar si toata lumea a fost surprinsa de viata pe care o duceau Naivi locuitori planetei Pandora , deoarece ei traiau intr-o stransa legatura cu natura , dar nimeni nu a invatat nimik din acel film si nimeni nu doreste sa copieze acest comportament de la ei.
        Oamenilor bogati nu le pasa de natura lor le pasa doar de afaceri ei beau apa minerala au vile la munte unde e aer curat si nu-i intereseaza ca natura moare , dar in curnad vor ramane si fara acea apa si fara acel aer curat de munte si atunci orice ban din lume nu va mai putea salveze natura.

1 Pareri:

Anonim spunea...

ba deci esti tar si eu as dori sa facem acea cmpnie cu profa de roman

Trimiteți un comentariu

Astept parerile voastre!!!