Nu poti sa te pui cu nebunii!!!

            Acum ceva timp am avut parte de o intamplare cu un copil cretin , prost , si care se crede cineva , dar sincer sa fiu copil mai prost ca ala nu am vazut. Baiatul despre care v-am spus e cu 3 ani mai mic ca mine si intr-o zi eram in clasa la ei , stateam de vorba cu ceilalti colegi ai sai , nu stiu cum a venit vorba de blog , dar...atunci cand am inceput sa vorbim despre acest subiect s-a bagat si el , zicandumi ca blogul lui e  mult mai tare si nici nu se compara cu al meu , motivele fiind ca el are jocuri , chat , radio si horoscop pe blog , logica fiind ca lumea intra pe blogul lui se relaxeaza ascultand muzica , vorbeste pe chat si se joaca , adica cu alte cuvinte lumea nu mai asculta muzica de pe youtube si de la radio Kiss , se duce la el pe blog , sau lumea nu mai vorbeste pe Yahoo! Messenger si se duce la el pe blog ca sa vorbeasca pe chat , sau lumea nu se mai joaca Counter-Strike , NFS sau Fifa si se duce la el pe blog , mai rau e ca nu avea nimik calumea pe acel blog doar niste chestii banale si fara valoare. Mai mult , tipul facea si spam pe alte bloguri si site-uri , dar nu orice fel de spam baiatul isi punea blogul lui la inceputul commentului si dupa incepea sa comenteze ceva de genul "http://........blogspot.com  foarte tare". Un astfel de comment mi-a lasat si mie , dar despre asta o sa vorbim mai tarziu. 
             Vreau sa stiti ca eu de obicei inteleg omul atunci cand nu stie si incerc cu tot ce pot sa-l ajut fara sa fac misto de el , deoarece , si eu am fost la fel , eram la inceput , copiam alte postari de pe alte bloguri si le puneam la mine sau faceam spam la fel de prost pe unul din cele mai mari forumuri si nu a venit unul din cei care au bloguri de mult timp si stiu cum merge treaba , sa-mi dea si mie un sfat. 
              Oricum...sa revenim la subiect , am spus ca si eu eram la fel ca acest baiat , dar cea ce ma suparat foarte tare a fost faptul ca a venit la mine si s-a laudat cu blogul sau atat de tare de parca el ar fi avut cel mai mare blog din Romania iar eu sunt un prost care nu stie ce e ala blogul , imi spunea mereu ca blogul meu nici nu se compara cu al lui , dar blogul lui era varza iar eu daca eram la fel de prost ca el as fi incercat sa invat sa-i intreb pe cei care stiu mai multe ca mine , sa le ascult sfaturile si sa le multumesc asa cum am facut tot timpul in domeniul informaticii.
              Dupa cam vreo luna de la acest incident apele sau linistit , eu l-am lasat cu blogul lui pe care nu l-am vazut , deoarece , nu a vrut sa mi-l dea. Dar intr-o zi am gasit pe blog urmatorul comment  "Anonim spunea...
http://raforum.blogspot.com tare blogu aiurea rau" , daca ar fi fost atat de destept pe cat se lauda trebuia sa puna linkul cu blogul ca o semnatura a numelui si sa selecteze ptofilul "Nume/Adresa URL" dar el nu stia nici macar acest lucru. Cand am intrat pe blog am vazut exact cea ce mi-a spus acel tip , despre care v-am vorbit , ca are pe blog si...ce credeti ca am facut??? am raportat spam-ul la Google , acest lucru l-am facut pentru ca s-a laudat si a ras de mine , cea ce m-a deranjat foarte mult , daca era un alt baiat ai spuneam frumos ca nu trebuie sa faca asta deoarece o s-o pateasca si i-as fi spus cum trebuie sa faca un spam. 
              Cand i-am spus tipului cat de prost e si ca am raportat spam-ul la google mi-a zis cu o gura de mielusel ca e si el mic si nu stie , ba mai mult mi-a spus de 5 ori ca blogul meu e tare , doar ca pe mine nu ma intereseaza parerea lui , aceste lucruri mi le-a spus fara acel tupe care il avea cand se lauda.
                Sper sa nu considerati ca am fost cam crud sau prea rau dar cat a ras acel tip de mine nu am putut sa-l iert si cum l-am prins m-am razbunat , defapt , sincer sa fiu nu-mi pare rau de cea ce am facut , ba din potriva sunt mandur de mine!!!

2 Pareri:

Anonim spunea...

Doamne ce copiii...:)):))....ala era Nencu nu???:)):))

Castiel spunea...

pai na... gasesti de toate culorile !!... tu ce crezi!!... in orice caz.... si eu trag tare cu need for speed...(toata seria) :D :D

Trimiteți un comentariu

Astept parerile voastre!!!