O Românie abulică!!!

            Mai pe scurt "O Românie plină de beţivi". În România se bea din orice , de supărare , de fericire , că mi-am luat masină , că mi-am luat vacă , că a iesit Basescu iar presedinte , că e nu ştiu ce sfânt , că m-am întalnit cu prietenii , că am trecut prin fata la cârciumă , că am muncit sau pentru că mi-a intrat în reflex. Mai rău e că bem mult si prost , multi Români se duc la cârciumă si beau tot felu de băuturi tari contrafăcute. Au familii acasă , 2 sau 3 copii şi nu e în stare să le ia o pâine , se duce şi munceşte cu ziua , iar banii pe care îi câstigă îi bea , dacă mai rămâne ceva şi pentru familie e bine , dar de multe ori acei copii se culcă nemâncati. Cu toate că nu aduce nimic acasă mai vine şi cu gura mare , face scandal îi ia pe toţi la bătaie şi de multe ori se ajunge la crimă. Asta este descrierea unui Român din mulţi alţii care beau în disperare.
             Nu înţeleg...Chiar nu poţi să bei şi tu o bere??? Trebuie neapărat să bagi tărie în tine până îţi strici creierii ăia bolnavi??? Cu toate astea in România , ţara tuturor posibilităţilor , nici femeile nu se lasă mai prejos , beau şi ele cot la cot cu bărbaţii.
              Ca să intelegeţi mai bine ce am spus si ca să nu credeţi că am exagerat vă invit să urmăriţi un material realizat pentru emisiunea "Romania , te iubesc"

                Vreau să anunţ că am primit o leapşa de la Nea Costache , o persoană de nota 10 , dar pentru că am postat deja această leapşa de la altcineva am decis , să anunţ doar fără să mai postez.

8 Pareri:

Beatriz. spunea...

Ai mare dreptate, exista barbati care "beau" banii in loc sa-si hraneasca copiii. Dar si femeile beau:)). Bine, mai putin, dar o fac. Si ce ne ramane de facut?
Cred ca singura posibilitate ar fi sa plecam din tara. Ca nu putem schimba noi mentalitatile oamenilor carora le place şanţul si timpul petrecut in el alaturi de o sticla de... ţuică.

Stef spunea...

Ai generalizat putin cu "o Romanie plina de betivi"...nu toti romanii sunt betivi desi iti dau dreptate in ceea ce priveste persoanele care isi beau banii si isi neglijeaza familia totodata facandu-se de ras.unii beau de necaz, altii din placere...E un cerc vicios...

Fetita Junglei13 spunea...

"Cu toate astea in România , ţara tuturor posibilităţilor , nici femeile nu se lasă mai prejos , beau şi ele cot la cot cu bărbaţii."- crede-ma si la altii e la fel sau chiar mai rau.La unii,chiar si medicamentele se luau impreuna cu vinul,chiar si de cei de 80 de ani,plus ca dimineata primul lucru era paharul de vin.Ii avem si noi pe ai nostrii,cum ii au si altii pe ai lor.

WaLy spunea...

@XxBeatryxX Ma bucur ca m-ai inteles ;)
@Stef Mda...am generalizat da doar putin , nu e chiar asa plina da nici foarte goala nu e.
@Fetita Junglei13 Ai dreptate ca si la altii e la fel , si e si mai rau mai ales la Rusi , dar de ce trebuie sa ne comparam tot timpul cu cei mai rai de ce sa nu ne comparam cu tarile bune.

Gabriela Elena spunea...

De acest lucru ce sa mai spunem, ca inventam semne de circulatie care sa-i protejeze pe betivi? :(

http://stiri.kappa.ro/social/07-03-2010/noile-semne-de-circulatie-atentie-cetateni-turmentati-259971.html

Castiel spunea...

apai na.... omu .. de saracie..... ce sa faca !??? bea!! =))

Gabriela Elena spunea...

Cred ca aceia care au facut semnul de circulatie pentru protejarea celor care sughita in patru labe in timpul traversarii, au infiintat asociatia:
"Betivi fara frontiere" :)

Costea spunea...

Trist dar adevărat. Nu sunt de acord cu plecatul din tară.
Trebuie să ne schimbăm pe noi şi apoi pe cei de langă noi. Atât timp cât mersul unui beţiv ne face să râdem nu face decât să îl încurajeze să bea şi mai mult.
Cu gândirea ta eşti unul dintre cei salvaţi... Bravo!

Trimiteți un comentariu

Astept parerile voastre!!!