Am scăpat!!!

             Chinul a trecut iar eu mi-am luat o zi liberă (adică ziua de joi) , dacă nu ştiaţi este vorba despre şcoală şi despre presiunea care s-a pus asupra noastră datorită acelor două evaluari naţionale la română şi matematică. Cea la română a trecut cu bine şi cu puţin noroc am reuşit să iau un 9,85 , pentru mine este o notă foarte bună şi nici nu mă aşteptam să iau o aşa notă.
             Chinul de la română a trecut de mult iar nota o ştiam de o săptămână , dar am aşteptat să treacă şi cea la matematică care pentru mine a fost un eşec total. La subiectul 3 pentru care  primeam 15 puncte l-am cam "ciopârţit" iar acum nu ştiu sigur câte puncte o să primesc din acele 15 , mare lucru nu ar fi , deoarece ştiu sigur că o să iau peste 9,00 , cel puţin , mai rău a fost că după ce am ieşit de la evaluare am fost foarte trist şi în loc să mă bucur că am scăpat eu am stat trist cam toată ziua într-o zi aşa frumoasă. Noroc cu prietenii care m-au mai înveselit , dar în special am avut noroc cu colega mea Mădălina , deoarece ne-am plimbat puţin prin oraş , iar eu am cam uitat de supărare şi am început să mă bucur din nou de acea zi , dar atunci când să mă bucur şi eu mai tare a început ploaia , am mers prin ploaie de la Petrom până la mine acasă (pentru cei care cunoaşteţi zona) adică cam 400-500 metri , defapt nu mă plâng , deoarece asta a fost cea mai tare parte din zi , am admirat fulgerele de pe dig şi am mers prin ploaie , dacă nu erau ai mei acasă mai stăteam să mă plimb puţin.
              Azi nu m-am mai dus la şcoală , am decis că trebuie să-mi iau o pauză , măcar o zi să pot să-mi revin după atâta matematică , deoarece am făcut 12 ore de mate în 2 zile.
              În concluzie , sunt mulţumit de nota la română , dar la mate sunt puţin cam dezamăgit , deoarece toţi voiau să iau 10 dar asta nu s-a putut , pentru că nu am mai avut timp şi sincer m-a prins nepregătit la cerc.

5 Pareri:

Castiel spunea...

si tu te plangi de nota 9??? =))

ai o leapsa de la mine

Alexandra spunea...

Stii cum se spune uneori: nu nota conteaza,ci ceea ce ai invatat. Si cum probabil va fi peste 9, multe felicitari pentru ca oricum este o nota frumoasa :)

WaLy spunea...

@Black Angel Ms mult!!!
Si sa sa sti ca ma cam plang pentru nota 9,00 deoarece toti voiau sa iau 10.

Beatriz. spunea...

Asa eram si eu in clasa a 8-a, invatam la matematica pana ma durea capul. Si asa... am ajuns sa o urasc :)).
Lasa ca trece si asta si vine vara. :X yay!

P.S.: poate ne intalnim vreodata prin Bucuresti, ca eu cand ajung pe acolo ma plimb prin zona pe care ai mentionat-o.

WaLy spunea...

@Alexandra Ms mult , dar degeaba inveti daca iei o nota mica , nimeni nu o sa te creada ca tu sti mai mult.
@XxBeatryxX Mi-as dori si eu foarte mult sa ne vedem fata in fata dar nu cred ca se poate , totusi nu se stie , lumea e mica ;)

Trimiteți un comentariu

Astept parerile voastre!!!