Filmul Avatar a făcut prima victimă în România.

Ioana Alexandra Petrica a vazut filmu "Avatar"3D si cand a ajuns acasa a2a zi s-a sinucis. Filmul i-a alimentat fetei depresia prin care trecea datorita despartiri de iubitul ei.

"Seara am fost la film, iar dimineața când m-am trezit, lumea era atât de gri", spune un tânăr american, în vârstă de 17 ani.

Psihologii spun ca tineri vad filmu iar cand ajung acasa realizeaza ca nu pot ajunge pe Planeta Pandora si ca lumea noastra e mult mai grea si mai naspa.

The Daily Mail relatează că aceştia au fost fascinaţi de lumea extraordinară imaginată de Cameron şi acum găsesc că este dificil să se întoarcă în lumea reală.

"Tinerii nu au gânduri sinucigaşe pentru că au văzut Avatar, ci pentru că au înţeles cât de imperfectă este lumea în care trăiesc."


Medicul psiholog, Cristian Andrei spune că a văzut controversatul film și că în nici un caz, producția lui James Cameron nu ar duce la depresie sau la gânduri sinucigașe. Mai mult, spune că o persoană sănătoasă nu ar apela la o asemenea măsură.

"Este aberant să vrei să te sinucizi pentru că nu poți ajunge pe Planeta Pandora. Nu există așa ceva. Depresia pe care o manifestă o parte din cei care au văzut filmul vine de la conștientizarea imperfecțiunilor din lumea în care trăiesc. O persoană sănătoasă nu s-ar sinucide după vizionarea filmului, e clar că cei care au făcut acest gest aveau multe alte probleme" sunt spusele psihologului Cristian Andrei.

1 Pareri:

Anonim spunea...

Ce om :))
Te mai crezi si blogger acum :))


Baga ba de la tine din cap si nu de pe net
Blogosfera romaneasca este invadata de inculti ca tine

Trimiteți un comentariu

Astept parerile voastre!!!